Kako čuvati sir?

Često dobijemo pitanje kako spremiti i čuvati sir u kućnim uvjetima a posebno kada ljetne temperature dosežu i više od 35 stupnjeva. Kao cijeli, Livanjski sir je idealno čuvati u konobi, odnosno u najhladnijoj i tamnoj prostoriji u kući. U tom slučaju najbolje ga je držati na drvenom ili plastičnom pladnju, te ga nekoliko puta …

Kako čuvati sir? Više »

Livanjska mljekara u medijima

Naš najpoznatiji brend – Livanjski sir, prepoznatljiv je mnogo šire od Bosne i Hercegovine. Od nedavno su proizvođači promjenom zakonske regulative i mogućnošću izvoza krenuli u pravu tržišnu ekspanziju. Video prilog Dnevnik.ba video produkcija. Play

IFS certifikat

IFS Food certifikat nudi brojne prednosti za tvrtke koje teže za izvrsnosti u kvaliteti, sigurnosti hrane i zadovoljstvu kupca.International Featured Standards (IFS) utvrđuje temeljne kriterije koje norme za područje prehrambene industrije trebaju zadovoljiti. Lokalne odnosno nacionalne norme koje vode računa o osobitostima zemljopisnoga područja, mjere se i ocjenjuju prema tim kriterijima kako bi se jamčila …

IFS certifikat Više »

Druženje u Sarajevu

Livanjski sir je jedan od neizostavnih sastojaka gurmanskih proizvoda. Od sada sireve Mljekare Livno možete pronaći u Balkantina Gourmet Shop-u u srcu Sarajeva na adresi Pehlivanuša 5. Balkantina u svom interijeru donosi sasvim novu i jedinstvenu gastronomsku ponudu gurmanskih proizvoda iz cijele Bosne i Hercegovine. Uronite u svijet Livanjskih sireva uz ukuse domaćih vina, rakija, maslinovog …

Druženje u Sarajevu Više »

Uvijek na vrhu

Mljekara Livno je najveći proizvođač sira u BiH, ali i u ovom dijelu Europe. U Hercegbosanskoj županiji koja je prostorno najveća županija, proizvede se oko 22 milijuna litara godišnje od čega Mljekara Livno preradi skoro 50 % proizvedenog mlijeka.

Scroll to Top